Rond de klok van 10.00 uur komen een tiental kookfanaten bij elkaar waaronder, jammer genoeg, maar 2 heren. Onder begeleiding van Ingrid werden door de door ons zelf samengestelde koppels, 3 soorten hapjes klaargemaakt, elk voor 12 personen.

De voorbereiding eist een streng oog van de meester, daar zij scherp had ingekocht. Nadat iedereen zijn ingrediënten secuur had afgewogen en verzameld, konden we aan de slag. Jammer, dat de oven ons in het begin in de steek liet, maar gelukkig kwam zij op het juiste moment op temperatuur.

Om 12.45 staat er een gedekte tafel met 36 gerechten op tafel! Wat ziet het er geweldig uit, chapeau iedereen. Arlette, die later binnenkwam, schoof gezellig bij ons aan en bood ons daarvoor spontaan een glas wijn aan!

Iedereen geniet van al het lekkers, maar het is wel erg veel. Vanavond hoeven we niet meer te koken. Dank Ingrid voor jouw tomeloze energie, al je voorbereidingen, recepten, inkoop en begeleiding.

Ik ben erg blij, dat ik, nog maar een week lid, al zoveel gezellige uurtjes heb kunnen doorbrengen in deze geweldige Club, leuke activiteiten en erg gezellige leden.

Tot de volgende keer.

Hanneke Mulder