Een heerlijke temperatuur, enthousiaste deelnemers, wederom nieuwe gezichten voor ons, dus alles aanwezig om er een mooie dag van te maken, en dat werd het ook!

Na vertrek van het verzamelpunt Pan Pan y Jamon Jamon vertrokken we per auto met 27 personen richting Jalon om daar onder leiding van onze gids Edwin de Riu Raus route te wandelen.

Edwin stond ons in Jalon met fiets op te wachten en voerde z’n taak als gids meteen uit door ons naar een prima parkeerplek te loodsen. Als eerste zouden wij het Etnologisch museum gaan bezoeken. Het bleek echter gesloten om een wel heel bijzondere én mooie reden: de museum-eigenaar had Edwin namelijk al laten weten er misschien niet te kunnen zijn omdat zijn vrouw moest bevallen!

Vervolgens begon de mooie wandeling, met de enthousiaste uitleg van Edwin daarbij over alles wat we onderweg tegenkwamen. Teveel om hier te beschrijven, maar bent u nu écht benieuwd geworden wat we allemaal gezien en gehoord hebben?

Bezoek dan zeker onderstaande site van Edwin en zijn vrouw Cokky waar de hele wandeling incl foto’s vermeld staat.
https://woneninspanje.worldpress.com/2016/01/205/rozijnen-en-riu-raus/

Het afsluitende etentje vond plaats in (hoe kan het ook anders!) Restaurant Riu Rau waar het nog lang gezellig bleef! Wij hebben genoten van een heerlijke bergstappers dag!

Marianne en Eef van Dongen