Beste clubleden,

Zo, het meeste vuurwerk is nu wel achter de rug. De feesten in Teulada-Moraira waren weer fantastisch! Toch iedere keer weer geweldig om mee te maken. Gevoetbald hebben we ook wel weer even genoeg. Leuk dat die bleue mannen hebben gewonnen maar ik vond het wel heel erg jammer voor die kleine Johan Cruijff, Luka nog iets. Ik heb er natuurlijk geen verstand van (vrouw en blond) maar ik zag wel dat hij en zijn jongens enorm hun best deden! Gelukkig hebben we wel een grandioze derde plaats met de Rode Duivels behaald. Ze speelden top!

De clubreisjes in het voorseizoen zijn ook weer omgetoverd naar beelden-in-onze herinnering-om-nooit-te-vergeten en in Teulada hebben we ‘gespeurtocht’ naar alle (overigens buitengewoon bewonderenswaardige!) gaatjes en hoekjes van het dorp.

Het eerste kwartaal in El Corregidor zit er ook alweer op. Jahaa, zo kort is het pas geleden dat we Arnesol verlieten voor ons mooie nieuwe clubhuis. Dat zou je niet zeggen hè. We hebben met veel vrijwilligers een zeer drukke tijd gehad, maar alle moeite is het meer dan waard. Volgens mij voelt iedereen zich uitstekend thuis op ons nieuwe plekje. Het ´kleine´ openingsfeest, de Koningsdag, de Indische maaltijd, film en muziek, de bibliotheek, biljart, creatieve- en ontspanningsclubjes, alle activiteiten passen perfect in de nieuwe ruimte, met ons heerlijke terras. En waar nog de puntjes op de i dienen te worden gezet, daar wordt uiteraard voor gezorgd.

Nu we het toch over puntjes hebben, het roken op het terras is nog wel een puntje waarover we hebben gesproken in de bestuursvergadering. Een lastig puntje. Niet-rokers willen liefst niet ´meeroken´ met een roker. Echter, er is geen grond om roken in de buitenruimte te verbieden. Roken op het terras mag nu eenmaal in Spanje. Wat we wel kunnen doen is zoveel mogelijk rekening met elkaar houden. Zoals bekend is er een speciale rokerstafel op het terras. Rokers, maakt u daar alstublieft gebruik van! Dan weten de niet-rokers wel een ander plekje op te zoeken. Alvast bedankt voor ieders medewerking!

Zoals eerder aangekondigd zal tijdens de zomerperiode vanaf donderdag 26 juli de wekelijkse clubmiddag een uurtje later beginnen, te weten om 18.00 uur. U bent, zoals altijd, van harte welkom. Briesje door de openstaande ramen, een vleug vleugelmuziek, koel glas wijn in de hand… chill!

Vanaf donderdag 13 september beginnen we weer op de normale tijd van 17.00 uur. De openingstijden van de bibliotheek gedurende de zomermaanden kunt u op de website en in het boekje vinden.

Tijdens de warme zomermaanden gaan we natuurlijk allemaal heerlijk luieren. Aan onze prachtige Spaanse Costa al dan niet in gezelschap van onze kinderen en/of kleinkinderen, of aan onze niet minder fraaie Vlaamse of Hollandse Costa. Naar het zich laat aanzien, zit u qua weer voorlopig bij alle drie goed. Maar misschien verblijft u wel heerlijk op de Franse camping of zomaar in een ander mooi land. Het maakt niet uit, als u maar geniet!!

Op zondag 14 oktober a.s. bent u hopelijk terug voor de Gran Apertura van de NVOC in El Corregidor! Zet u deze datum alvast in uw agenda? Het belooft een geweldige fiësta te worden, dus mist u dat niet! We zijn al druk bezig met de voorbereiding en uiteraard ontvangt u te zijner tijd alle informatie over het openingsfeest.

Voor nu wens ik u een fantastische zomer toe!

 

Marion Hoed

Voorzitter

 

Fotoboek El Corregidor: https://photos.app.goo.gl/QA1EtuH7SUNXGpey2

Website: www.nvoc-delagelanden.com

Facebook: https://www.facebook.com/nvocdll/ (Vergeet u a.u.b. niet deze pagina te liken. U ontvangt dan altijd onze berichten.)