Geachte leden van onze Nederlands Vlaamse Ontspannings club. Helaas maar waar heb ik de vice-voorzitter moeten vragen dit schrijven voor te lezen, daar ik fysiek momenteel niet in staat ben deze vergadering voor te zitten. Ik zit in een cyclus van drie maal een behandeling bij een oncoloog in Benidorm. Overigens: je kunt het beter niet hebben! Verder ben ik redelijk goed te pas en kan gewoon doen waar ik zin in heb, incl. het op de hoogte blijven van wat er op onze club passeert en wat bijspringen bij wat moet gebeuren.

Corona Tijd; Wij zitten als vereniging er net tussen in, wat allemaal net wel en net niet mogelijk is en dat schept nogal wat kleine en grotere problemen, maar weet dat al de bestuursleden, alsmede al die andere vrijwilligers er alles aan doen om het voor een ieder zo leuk en goed mogelijk te brengen en dat ontspanning op de eerste plaats komt voor onze leden. Ik wil graag nog eens extra benadrukken, dat die leden die terugkeren uit hun landen, zeker een week in quarantaine dienen te gaan alvorens zich weer te begeven onder de andere leden, dit voor een ieders gezondheid. Dat brengt mij op wat klachten die mij bereikt hebben, als dat we in de lockdown tijd, incl. de zomermaanden, erg weinig gedaan zouden hebben voor onze alleenstaande leden, maar mijn ervaring is dat veel leden wel degelijk contact gehad hebben met leden, hun buren en kennissen, maar zoals bekend was deze periode geen tijd van gezellig bij elkaar op bezoek gaan, anders was de club ook wel geopend geweest voor nog wat meer activiteiten.

Onze site en boekje; Ik wil dan ook nog graag mijn complimenten overbrengen aan die leden van het bestuur, de redactie etc. die zo goed als mogelijk in de lockdown tijd onze site verzorgd hebben, zodat al onze leden de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes konden raadplegen. Geweldig dames en heren!

Werkzaamheden; Ik maak u ook graag nog even attent, mocht het nog niet zijn opgevallen, dat we een zeer intensieve verbouwing hebben gehad aan de voorheen genoemde ¨struikelbar¨ deze is door een paar handige leden zeer netjes en deskundig verbouwd. Te weten; Piet Beemsterboer, Rien van Koulil, Ewout van Leeuwen, Henk Moes en Robert en dat op alfabetische volgorde. Mede door Arlette,die het financiële plaatje beheerde, zijn wij binnen de geschatte kosten gebleven. U kunt zich misschien ook indenken wat een stof en vuilnis dat heeft opgeleverd door het gehele gebouw en wat mede door onze Marcela weer keurig in de schone staat is teruggebracht.

Graag wil ik u bij deze, voor deze leden en de niet met name genoemde medewerkers vragen om een bescheiden applausje. Ik wens u allemaal een goede en vruchtbare ontspanningstijd en uiteraard hoop ik er binnenkort echt weer helemaal bij te zijn in een gezonde en wederom fijne omgeving bij onze Nederlands-Vlaamse Ontspannings Club aan deze prachtige ¨Costa Blanca¨.

Robert Lem