Beste medeleden van onze Nederlands Vlaamse Ontspanningsclub.

We zijn de afgelopen weken allemaal in een ietwat betere situatie terecht gekomen.
We hebben al drie ontvangstmiddagen mogen hebben, en behoorlijk wat activiteiten zijn al weer opgestart. Alleen, er blijft een dreiging op de loer liggen: er komen nog veel leden vanuit diverse landen weer naar onze contreien en dat zou nog enig gevaar kunnen opleveren.

We hebben bij binnenkomst op de club keurig een tafeltje met handgel en een elektronische thermometer klaarstaan, maar de looprichting wordt niet erg opgevolgd  (zie de pijlen op de grond)  en ook worden mondkapjes niet gedragen tot men zit aan de tafels op het terras, waar u overigens keurig bediend wordt door de barvrijwilligers.

Persoonlijk heb ik een paar middagen en activiteiten meegemaakt, en het afstand houden lijkt ook soms een probleem. Het is dan ook zo gezellig aan de tafeltjes… het blijft ook allemaal zo vreemd op dit moment.

Naar advies van mensen die het echt weten (virologen)…. gedacht wordt aan een week acclimatiseren en iets in te houden bij te enthousiaste begroetingen (we hebben elkaar inderdaad een tijd niet gezien, dus wel begrijpelijk)

Zo worden we allemaal weer eens met de neus op de feiten gedrukt, dat we niet alles onder controle kunnen hebben. Hoe graag we ook zouden willen. Wel zien we overal mensen er het beste van maken.

Ook wij, als NVOC, realiseren ons eens te meer hoe bijzonder ‘het gewone leven is’ en we moeten er het beste van maken.
Met deze persoonlijke boodschap willen we u daarom een hart onder de riem steken. Belangrijke leden als u verdienen deze extra aandacht.

We willen u laten weten dat wij er zoals altijd voor u zijn. Om te zorgen voor wat u het meest kostbaar is: de gemoedsrust van u en uw familie.

Zorg goed voor uzelf, wij blijven ook zorgen voor u.

Met alle respect,

Robert Lem