Lijkt het u een aantrekkelijk vooruitzicht om op een rustige zondagmiddag naar de club te gaan en daar te genieten van een indrukwekkende opera, een wervelende musical of een prachtig klassiek concert en na afloop een ontspannen nazit in prettig gezelschap ?

Na een jarenlange traditie van klassieke muziekavonden en een geslaagde try-out van een opera-matinee in het afgelopen voorjaar zullen  Jan Aerts, Peter Mulder en Erik Hulleman vanaf oktober een serie van zes muzikale zondag-matinees in ons clubgebouw gaan verzorgen.

Op de eerste zondag van de komende maanden zullen zij s ‘middags op een groot scherm DVD’s van opera’s, musicals en klassieke concerten presenteren, en daarbij interessante of smeuïge  wetenswaardigheden vertellen over het stuk of de componist.

De club beschikt over zo’n voortreffelijke geluidsinstallatie, dat u het gevoel heeft midden in een schouwburgzaal te zitten.

Lekker genieten met een drankje bij de hand: een prima manier om heel relaxed de  zondagmiddag door te brengen !


Jan Aerts trapt af op zondagmiddag 7 oktober om 15.30 uur met een opera.

Hij zal ruim tevoren bekend maken welke opera hij heeft gekozen.

Vervolgens is Peter Mulder aan de beurt op zondagmiddag 4 november om 15.30 uur met een musical. Hij zal t.z.t. laten weten welke musical hij presenteert.

Daarna komt Erik Hulleman op zondagmiddag 2 december om 15.30 uur met klassieke muziek. Ook zijn programma zal tijdig bekend worden gemaakt.


De eerste zondag van januari slaan we over, en we gaan weer door op de eerste zondagen van februari (Jan Aerts), maart (Peter Mulder) en april (Erik Hulleman).

Er zal telkens een ruime pauze zijn, en na afloop blijft de bar open voor een drankje en een bitterbal.

Het wordt een vrije inloop voor u en eventuele gasten en introducés; U hoeft zich niet tevoren op te geven.

We hopen dat we u prettige zondagmiddagen kunnen bezorgen !

Jan Aerts, Peter Mulder, Erik Hulleman