U heeft vast en zeker gehoord dat Monique en Anne-Lize de evenementen commissie hebben verlaten. Beiden hebben hier lange jaren hun tijd en energie in gestoken. Anne-Lize stuurde een team aan voor alle keukenactiviteiten en had steeds weer nieuwe lekkernijen voor ons. Heel erg bedankt voor al het werk dat je voor de club hebt gedaan.

Monique was/is het gezicht van evenementen, als aanspreekpunt via de internetsite kwam je altijd eerst bij haar terecht. Ook de regie van de evenementenkalender liep via haar. Opletten dat er geen twee dingen op dezelfde dag georganiseerd worden, altijd alert dus!! Hoelang zij dit allemaal gedaan heeft weet ik niet. Ik heb een info over een rondwandeling met foto’s over Valencia gezien uit 2008!!! Dit boekje had zij gemaakt met Gerda Barbier. Heel erg leuk en nog steeds actueel.
Je laat ons gelukkig niet helemaal in de steek. De clubreis, de Fallas en de Kerstinkoop reis blijven jouw afdeling.

De tijd is nu echt aangebroken dat ook zij andere dingen wil gaan doen. Niet meer geleefd worden door mails, agenda ’s en stukjes schrijven. Man, kinderen en vooral kleinkinderen willen ook wel eens onverdeelde aandacht. Heel, heel erg bedankt voor al je werk!!!

Zelf polste jij mij heel voorzichtig om je op te volgen. Na heel lang twijfelen en heel veel praten met mijn mede evenementen collega’s heb ik schoorvoetend ja gezegd. Met hulp van Nicole, Iet en Lieke moet het gaan lukken. Ik ga heel erg mijn best doen om alles goed te laten verlopen. Mijn eigen weg hierin te zoeken.

Voor mij was Monique/ evenementen een begrip, ik denk voor heel veel clubleden. Men moet nu aan een nieuwe naam wennen: Corry Reijmers.

Helemaal onbekend ben ik niet meer. Als een van uw gastvrouwen was ik al redelijk zichtbaar. Ik moet nu ook voor iedereen bereikbaar zijn.

Ik hoop dat 2017 een jaar wordt met veel mooie evenementen die wij samen beleven.

Corry Reijmers