Hallo KKK vrienden en aspiranten.

De eerstvolgende KKK wandeling met lunch is op Zondag 26 februari a.s. en zal plaatsvinden bij Jesus Pobre. Eerst verzamelen om 10.30 uur in het NVOC clubhuis voor koffie en het betalen van de lunch ad 15 euro, aan Adriaan. Wij hebben geen vaste leden, iedereen die lid is van de NVOC is welkom eventueel met introducés.

Om 11.uur een korte “briefing” en dan naar Jesus Pobre.

Wij rijden richting Javea, bij de rotonde vóór Javea (pal rechts is een grote bricolage links een wegrestaurant en op de rotonde zelf een groot kunstwerk van verroest ijzer ) gaan wij linksaf richting Gata de Gorgos. Bij de tweede rotonde rechtsaf, richting Jesus Pobre. Bij het binnenrijden van dit dorp ziet U links een Farmacia en dan rechts de banco Sabadell. Neem dan eerste weg rechts, pal na het laatste huis. In die straat parkeren, uitstappen en verzamelen aan het einde van deze straat want daar start de wandeling. Na de wandeling verzamelen bij de auto van Chris en Adriaan voor de jaarlijkse verrassing.

Wij gaan daarna te voet naar restaurant EL SEQUER in de hoofdstraat.

Uw opgave dient uiterlijk Donderdag 23 Februari, maar liever eerder bij, ons binnen te zijn, tel. 616812818. U kunt zich aanmelden en Uw menukeuze opgeven op internet: koffie.kuieren@gmail.com .

Menu:

Voorgerecht:
Ensalada
Paella
Sopa Verdura

Hoofdgerecht:
Pollo al Horno
Merluza rebosado
Carrillada (stoofpotje van varkens wangetjes)

 Nagerecht:
Tarta de queso
Helado

Verder :
water, 1/2 fles wijn pp, & koffie.