Op 29 maart was het weer zover! Met een groep enthousiastelingen gingen we op pad na de koffie op de club d.w.z., we reden braaf achter de organisatoren aan die met hun mini-autootje in een sneltreinvaart een heel smal bospaadje in reden in de hoop dat geen tegenligger het in zijn hoofd haalde dezelfde weg naar boven te willen rijden.

Gelukkig bleek bij aankomst op de weg naar Benitachell dat er drie auto’s geduldig stonden te wachten tot de stoet ´wandelaars´ beneden was en zij zonder schrammen naar boven konden. Vervolgens reden we naar ´San Antonio´, een prachtige route.

Toen we daar aankwamen, bleek er voor de meesten van ons het e.e.a. veranderd te zijn. De bebossing was foetsie en een enorm zwartgeblakerd gebied was het resultaat van een grote brand die er is geweest in augustus 2013. Het enige voordeel was dat men een prachtig vergezicht had richting Javea en Denia.

De wandeling was prima, geen geklim en voor eenieder goed te doen. Ook het tempo werd keurig geregeld per mobiel door Chris en Adriaan. Het aansluitend etentje bij ´Molinet´ was gezellig en naar ieders tevredenheid.

Bedankt, organisatoren. Het was een mooie wandeling en graag tot een volgend keer.

Een tevreden deelnemer.