Uren boodschappen doen, van de ene naar de andere winkel, bestellen en ophalen. Kilo´s aardappelen, rijst, groenten, uien, kip, vlees, veel verschillende kruiden , honderden doosjes in aluminium met kartonnen afdek, papieren zakken, sauzen bakjes, bekertjes, rollen kunststof- en aluminiumfolie!

Onze keukenbrigade, Peter, Piet en Liesbeth, heeft zich, mede dat het hun hobby is, het koken voor anderen ten doel gesteld, de maaltijden te willen verzorgen voor onze NVOC-leden, een min of meer echte thuisland-maaltijd.

Men kon en kan de maaltijden bestellen via internet of whatsapp en rekening houdend met de gezondheidsvoorschriften ophalen bij de club-voordeur. Nicole zorgde dat de administratief benodigde kruisjes werden afgeschreven. Het transport van de keuken naar de voordeur werd en wordt verzorgd door Myriam en of Robert.

Extra fijn is, dat vanaf a.s donderdag u weer kunt genieten van ons terras. Let wel: mét mondkapje tot aan de tafel en met max, 4 aan 1 tafeltje. De drankjes worden door Henk en/of Netty aan tafel bezorgd.

We zullen nog even moeten wachten om alle activiteiten weer te kunnen openstellen, maar de echte zomer komt eraan!

U hoort van ons op korte termijn, hoe en wat weer mogelijk is.

Beste mensen de maaltijdverzorging is een succes en echt fijn dat er zoveel leden zich willen inzetten voor de anderen. Weet goed, met z’n allen waarderen wij dit initiatief enorm. Zo fijn. Super bedankt daarvoor.

Robert