Ieder mens heeft wel wat speciaals, maar ik durf te beweren, dat Peter toch wel echt uniek was. Het is fijn, zo’n vriend te hebben mogen kennen.

Ik heb hem in 17 jaar van zeer dichtbij mogen meemaken. Hij was allereerst een evenwichtig en zeer positief mens, met een fijne uitstraling. Een goede ondernemer ( Hij is oa manager van het jaar geweest in zijn branche ), een doorzetter, inspirator, had humor en was zeer betrouwbaar, etc. Kon goed luisteren. Daarnaast was hij een goed sportman. Vroeger een goede voetballer en later een goede tennisser. Ook is hij een tijdlang voorzitter geweest van onze club NVOC. Hij was zeer gesteld op het leven hier in Spanje. Kon erg genieten van de natuur en tuinieren. Heerlijk discussiëren over politiek, sport, het Spaanse leven, etc.

Ruim 3 jaar geleden openbaarde zich de ziekte ALS. Aanvankelijk was hij hierdoor, zoals begrijpelijk, behoorlijk aangeslagen. Maar zoals Peter was, paste hij zich hierbij aan en bleef erg geïnteresseerd in alle dagelijkse zaken. Zelfs toen het minder en minder werd, had hij het vermogen te blijven genieten van kleine dingen. Ik heb hem daarom erg bewonderd!

Hierbij wil ik zijn lieve bewonderenswaardige vrouw Loes en de familie veel sterkte toewensen met dit grote verlies!

Rik de Greeff