De 21ste december bereikte ons het trieste bericht dat onze oud mede-bestuurder van de Nederlandse-Vlaamse Ontspanningsclub De Lage Landen, Koos Venekamp op 81 jarige leeftijd in zijn tegenwoordige woonplaats Moraira is overleden.

Ons medeleven gaat uit naar zijn kinderen, en vooral ook naar zijn kleinkinderen. Hoewel Koos al enige tijd ziek was, komt zijn overlijden toch nog onverwacht.

Koos is in de jaren tachtig lid geworden van onze vereniging zoals hij vertelde. Wat later werd hij bestuurslid. Koos bleef tot aan het einde zeer enthousiast vice-voorzitter van CTH, de tennis afdeling van de NVOC. Bij onze laatste ontmoeting, half december vertelde hij wel dat hij plannen had om hiermee te gaan stoppen in mei 2020.

Koos was een zeer sportieve man die elke dag nog zijn baantjes trok in het zwembad en eigenlijk wat dat betreft een zeer goede conditie had, maar een slopende ziekte kon hij toch niet de baas.

Koos kon ook zeer boeiend vertellen over zijn leven als ingenieur op zijn vakgebied en alle leuke en bijzondere ervaringen die hij had meegemaakt. De vele en aangename etentjes, na de tennismorgens met hem zullen ook wij erg missen. Een markant man is niet meer onder ons, en weet zeker dat we hem missen.

Groetend,

Robert Lem