In de vroege ochtend van zaterdag 27 december 2014 is Henk op 72-jarige leeftijd plotseling overleden.

We verliezen in hem een goede vriend, een intelligent, wijs en rustig persoon met een brede belangstelling. Echter, zelf hield hij er niet van om in de belangstelling te staan. Henk genoot van het leven in Spanje, was dol op lezen, hield van de natuur in al haar facetten, zijn hondjes en was graag bezig met het  technisch perfectioneren van huis en haard. Lekker uit eten gaan mag in dit rijtje ook zeker niet ontbreken!

Vanwege toenemende gehoorproblemen was het lastig voor Henk om deel te nemen aan de vaak drukke bijeenkomsten in ons clubhuis; maar wat kon hij genieten als hij keek naar zijn geliefde Solveig bij haar werk aan de bar, het rondgaan met hapjes bij de voetbalwedstrijden afgelopen zomer en wat was hij trots op haar bij het toneelstuk Herrie in de Hal dat in het voorjaar werd opgevoerd. Zelf heeft hij zich als een van de ‘rotisseurs’ verdienstelijk gemaakt tijdens de club-barbecue in oktober jl.

Het was hartverwarmend om te zien dat naast vrienden diverse NVOC-leden aanwezig waren bij zijn afscheidsbijeenkomst in het crematorium van Denia.  We hopen dat deze belangstelling Solveig mede zal helpen om dit intense gemis een plek te geven en we zullen haar waar mogelijk hierbij steunen.

Lieve Henk, graag hadden we langer van je genoten, maar het heeft niet zo mogen zijn. Het was een eer en genoegen om je te hebben meegemaakt, bedankt voor je vriendschap!