Medifit is sinds maandag 04 mei weer volledig geopend voor zowel klinische- als poliklinische revalidatie.

Wij kunnen weer multidisciplinaire revalidatie leveren aan patiënten . Met name behandelen wij orthopedische, neurologische, cardiologische en pulmonale patiënten. Er is ook een revalidatieprogramma opgesteld voor het behandelen van post COVID19 patiënten.

Voordat de revalidatie begonnen wordt, vindt er een uitgebreid medisch onderzoek plaats waarin de belastbaarheid wordt bepaald. Revalidatiearts Dr. Cholbi voert dit onderzoek uit en in samenspraak met de fysiotherapeut en/of psycholoog wordt een individueel behandelingsprogramma opgesteld voor de patiënt. Wij bieden klinische- en poliklinische revalidatie.

De Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden de revalidatieprogramma’s volledig. Zowel klinische-  als poliklinische revalidatie met een tijdsduur van minimaal 14 dagen tot maximaal 120 dagen. Wij rekenen direct af met de zorgverzekeraar, de patiënt hoeft dus niets (aan) te betalen. Afhankelijk van de diagnose varieert de revalidatie intensiteit tussen minimaal 1 uur en 6 uur per dag. De behandeling is meestal een combinatie van; fysiotherapie, osteopathie, ergotherapie, psychotherapie, kracht- en cardio training.

Medifit Moraira is een Multidisciplinair therapie- en revalidatiecentrum met ervaren artsen, specialisten en 20 therapeuten. Het revalidatiecentrum beschikt over 3 revalidatiezalen en 12 interne kamers en 18 aangepaste luxeappartementen met zorg. Het centrum is uitgerust met de meest geavanceerde revalidatie apparatuur en wij werken met de meest recente behandelprotocollen.


Bij vragen over de revalidatie kan er altijd contact opgenomen worden. Dit kan telefonisch met Dhr. Miguel Martorell Schonenberg: 609 197 119 of per mail miguel@medifitreha.com

Meer informatie vindt u op onze website www.medifitreha.com