Binnen kan er niet zoveel maar buiten des te meer en de Kerst komt er aan.  Combineer die twee en we hebben een nieuwe clubactiviteit:  Een KERSTFOTOWEDSTRIJD en wel in drie categorieën met een prijs in elke categorie.  Kies er een of meer, niets is verplicht, alles kan.  Met maar een paar mensen in de auto zo de omgeving verkennen is leuk en vooral ook veilig!  Wel binnen de Comunidad Valenciana!

De eerste categorie

In deze tijd zijn in de kerken in allerlei plaatsen de meest mooie kerststallen te zien.  Voor wie het niet kent een openbaring, voor wie het al eerder zag opnieuw genieten.  Zoek ze op en maak een of meer foto’s.

De tweede categorie

Ook zijn heel veel steden en dorpen mooi verlicht met een mooie kerstboom en straatverlichting.  Maak er een of meer foto’s van.

De derde categorie

Misschien heeft u een mooi kerststukje of kerstversiering gemaakt of er ergens een gezien, ook hiervan kan een foto meedingen naar een prijs.


Alle foto’s, digitaal, want zo worden ze toch gemaakt, inzenden naar nvoc.publicatie@gmail.com tot uiterlijk 10 januari 2021 onder vermelding van naam en waar de foto is gemaakt.  Een onafhankelijke jury zal de winnaars op donderdag 21 januari bekend maken.  Een aantal van de mooiste foto’s komt ook op de website.

Veel succes en we hopen op veel deelnemers,

Het Bestuur