Ja mede clubgenoten dit is alweer de laatste penseelstreek van dit seizoen. Time flies…zo hangt onze expositie in Arnesol en nu alweer voor de tweede keer in El Corregidor.

Op onze donderdagse schildermorgen is het nog wel een beetje zoeken naar je plek en vastigheid, maar dat zal allemaal wel gaan wennen op den duur. Ook de expositie ruimte in het entree moet nog wat worden aangepast. We gaan in de vakantietijd de muren een kleur geven zodat het er wat gezelliger uit gaat zien en zodat ook onze schilderijen wat beter uit gaan komen. En misschien nog belangrijker : de verlichting moet nog worden aangebracht zodat de spotjes de doeken weer verlichten zoals voorheen, maar alles op z´n tijd. Dat zal waarschijnlijk ook heel veel uit gaan maken wat betreft het opleuken van ons entree.

Maar voorlopig hangen onze nieuwe … met een knipoog naar de humor.. schilderijen in de club.

Ja ook dit keer weer zeer divers en dan denk je …ach een simpel onderwerp. Vergeet het maar, want wat de een leuk vindt, vindt de ander misschien niks. Humor is zeer persoonlijk en ook dat is weer gebleken bij deze expositie.

Met een ietwat giechelende penseelstreek  wens ik iedereen een mooie en gezellige zomer toe en we gaan gewoon genieten…waar dan ook  en hopelijk ontmoeten we elkaar in het najaar dan weer in een goede gezondheid  !!

Ietje Speets