Waterige taferelen in de bar !!

Schilderen, ja je kunt het op velerlei manieren uitoefenen…

Je kunt je huis schilderen of je keuken, maar wij schilderen het liefste op doek en dit keer hebben we geprobeerd om water te schilderen.

Water… ja dat doorzichtige spul dat schuim kan maken als het hard stroomt of er heel donker en duister uit kan zien als het diep is of juist helemaal doorzichtig zoals in een glas of in een aquarium! Lastig dus, maar wel een enorme uitdaging en ook dit keer hadden we er allemaal weer een heel ander beeld bij. Een boot op het water of mensen bij of in het water…. een waterval, een zeemeermin, vissen.. verzin het maar…legio mogelijkheden dus.

We hebben allemaal weer ons best gedaan om iets naar ons eigen gevoel over water op het doek over te brengen. Water, vloeibaar, bijna onzichtbaar, maar nog altijd heel gevaarlijk als je niet weet hoe je er mee om moet gaan of als het als een tsunami bij je binnen komt. Wij mensen bestaan zelf voor het grootste gedeelte uit water en wij en eigenlijk alles wat op aarde bestaat is afhankelijk van “het water”. Dit keer laten wij het water eens door de bar stromen in plaats van bier en wijn, dus zorg dat je geen natte voeten krijgt!