Onze “Azië” schilderijen zijn de hekkensluiters van onze exposities in de bar van ons clubhuis “Arnesol”. Zo komt aan alles een einde en is er ook na iedere verandering weer een nieuw begin, een nieuwe start!

Voor ons als leden van de NVOC wordt het een start in een compleet nieuw jasje. Na de winterse, frisse dagen gaan we hopelijk een mooi voorjaar tegemoet, waarin we vooral heel veel van onze nieuwe naya gebruik kunnen maken en met een drankje in de hand al babbelend, het uitzicht bewonderend, kunnen genieten met elkaar van ons gezellige clubleven.

Wij als schilderclub zullen proberen om ook ons nieuwe clubhuis weer met enthousiasme aan te kleden met onze amateur kunstwerken. Ze hangen in El Corregidor niet meer in de bar, die in dit gebouw ongeschikt is, maar in de mooie, ruime entree/hal.

Hopelijk kunnen we ook hiermee weer een bijdrage leveren aan het nog gezelliger en aantrekkelijker maken van onze nieuwe behuizing.

Wij wensen al onze clubleden een mooie toekomst in El Corregidor toe en met een lichtelijk weemoedige penseelstreek sluit ik het Arnesol verleden af, hopend op een fantastische toekomst in El Corregidor.

Ietje