Na vier jaar de website en de Nieuwsbrief van de NVOC vorm te hebben gegeven, houden we ermee op. Tijd voor een frisse wind en nieuw elan!

We hebben met veel plezier 9 x per jaar ervoor gezorgd dat u alle informatie op het scherm of in handen kreeg. En er was veel te melden binnen zo’n levenslustige en actieve club! Maar natuurlijk waren we nergens zonder u. Dus dank voor alle leuke verslagen, interessante weetjes, aankondigingen en foto’s die we mochten ontvangen. We zijn er zorgvuldig mee omgegaan en hebben iedereen in zijn waarde proberen te laten. We hebben ook ons best gedaan belangrijke zaken te laten verschijnen. Een kleine aansporing, een vraagje……dat was voldoende.

Het was prettig samenwerken voor ons. Twee weten meer dan een en al hadden we een overeengekomen takenpakket, het was fijn steun en controle te krijgen en te geven, voor ons beiden.

We zullen het wel een klein beetje missen, de voorinzage in alle activiteiten en beslissingen en de reuring in de week voordat website en blad verschijnen. En eveneens de voldoening met een klik de nieuwe aflevering op de website op te roepen of het mooi gedrukte blad in handen te krijgen. We kunnen aan onze opvolgers melden dat het een leuke klus is en dat er heel positieve reacties komen van clubleden.

Wij nemen afscheid. Tot ziens!

Annette François

Lex Vos de Wael