Velen van ons hebben vroeger dansles gehad. Dat hoorde bij je opvoeding en was ook wel een beetje spannend.

Aloys gaf vroeger ook dansles en gooide een dansschoentje in de lucht om de belangstelling te toetsen. Hij vond in Ria een enthousiaste danspartner en na een aantal oefenochtenden zijn ze klaar om de dansles voor clubleden te starten. De mogelijke startdatum is vrijdag 4 februari 2022 om 19.30 uur in het clubhuis.

De lessen worden vooralsnog 1x per maand gegeven. Bij grote belangstelling kan dit ook 2x per maand worden. We starten met een beginners programma om de spieren los te maken en de stappen weer in het hoofd te prenten. Aan bod komen de engelse wals, de tango, de quickstep, de rumba, cha-cha-cha en de jive.

Dus allemaal de schoenen met gladde zolen uit het vet en nostalgisch dansen zoals het ging in de dansscholen in de jaren 60/70. De cursus wordt afgesloten voor de zomer met het afdansen onder de keurende blik van de jury! Daarna een prachtig eindbal in vol tenue om het dansseizoen afte sluiten.

We zullen op de website van de club in januari publiceren hoe je kunt inschrijven en hoe het lesschema gaat lopen. We rekenen op een grote opkomst en weet dat dansen heel gezond is en een hoop plezier geeft.

Dansgroetjes van Ria en Aloys en tot 4 februari 2022