Beste clubleden,

Het is zover, de organisatie van de verhuizing van ons clubhuis is in gang gezet!

Ons huidige clubgebouw Arnesol zal van vrijdag 16 maart a.s. tot en met woensdag 4 april a.s. gesloten zijn. Dit betekent dat de activiteiten, die in de genoemde periode in Arnesol zouden plaatsvinden, geen doorgang kunnen vinden.

Er is niet zo heel veel tijd om alles voor elkaar te krijgen, handen dus uit de mouwen en aan het werk! Uw bestuursleden zijn al druk bezig met het regelen van allerlei zaken die nodig zijn om de verhuizing en de nieuwe behuizing in El Corregidor tot een succes te maken.

Maar… vele handen maken licht werk! Kunt u goed schilderen of poetsen, sjouwen, boren, dingen uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, boeken en andere spullen in- en uitpakken etc. en vindt u het leuk om te helpen? Laat het ons weten! We hebben de werkzaamheden in de volgende commissies ondergebracht:

Meld u aan op een van de bovenstaande e-mailadressen en u bent straks onderdeel van het succes!!

Aan de enthousiaste leden die zich reeds hebben aangemeld om mee te helpen, bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Ook dank voor de leuke, positieve berichtjes die we van leden ontvingen toen bekend werd dat El Corregidor de nieuwe plek van de NVOC zal worden. Daar werden we vrolijk van en het vertrouwen dat we de juiste beslissing hebben genomen is hierdoor versterkt.

Op donderdag 5 april a.s. vindt een eerste gezellige clubmiddag in El Corregidor plaats. Hierover ontvangt u te zijner tijd nader bericht.

Met hartelijke groet,

namens het bestuur,

Marion Hoed


Het nieuwe adres is:

Restaurant El Corregidor
Calle Bérdica 1
03726 Benitachell