Momentos De Musica

presenteert

Daniël Wayenberg & Martin Oei

5, 6 en 7 mei, 16 uur, op 2 vleugels: 2e en 3e Pianoconcert Rachmaninov en solo : Prelude in G mineur Rachmaninov

Primeur voor Momentos de Musica van “Rachmaninov in de polder” tournee 2017 – 2018

Niet in de polder, maar bij mooi weer in de tuin van Villa “El Nido”, Javea (Costa Nova).

Tussen Daniël Wayenberg & Martin Oei bestaat een vruchtbare samenwerking, die zowel in virtuoos als in artistiek opzicht aan elkaar zijn gewaagd. Wayenberg en Oei begonnen met quatre-mains maar weken al snel uit naar het repertoire voor twee piano’s, waarbij ze zich baseerden op de uitvoeringspraktijk in de 19e – eeuwse salons, waar bij gebrek aan orkest, soloconcerten of symfonische werken in pianotranscripties ten gehore werden gebracht.

Het seizoen november 2017 – maart 2018 spelen Daniël Wayenberg & Martin Oei “Rachmaninov in de polder”, 12 concerten in Nederland, tot slot op 24 maart in het Concertgebouw Amsterdam. Op 2 vleugels worden ook het 2e en 3e Pianoconcert van Rachmaninov uitgevoerd. Voor de pauze speelt Oei de solopartij in het 2e pianoconcert en Wayenberg de orkestpartij. Na de pauze zijn de rollen omgedraaid in het 3e pianoconcert.

TICKETS

Bestel snel uw tickets € 49 incl. meet & greet met open bar & tapas menu www.momentosdemusica.es of telefonisch 634 979 620 Peter Neeteson

De 3 concerten zijn bij mooi weer tuinconcerten. Bij slecht weer zijn de eerste 55 tickets per concertdag ‘safe seats’, u ziet dit direct bij de ticketreservering. Latere reserveringen worden op de concertdag tussen 12-13 uur geïnformeerd of het concert buiten doorgaat. Indien betaald is, krijgt u dan uw geld terug.