Inspirerend, creatief en eigentijds maar altijd: Anders dan anders!

Afgelopen winter was er een grote groep dames aanwezig tijdens de gezellige middagworkshop. Het was een kennismaking die een vervolg zou krijgen de komende winterperiode. En dit vervolg komt eraan, we gaan er weer een paar gezellige woensdagmiddagen van maken.

Nu maken we een sieraad met een knipoog naar het verleden. Iedereen heeft wel een oud parel kettinkje, mooie stenen kralen of een mix van “rommeltjes”. Misschien ligt er wel iets waardevols in een doosje!

Afhankelijk van de interesses heb ik wel meer leuke ideeën. We kunnen het bespreken tijdens deze 1ste middag. Ook zal ik zorgen dat de donderdag voor aanvang van een workshop bij de gastvrouwen een voorbeeld komt te liggen.

Daar kunt u zich inschrijven, of stuur mij een E-mail, dan zal ik een persoonlijke E-mail terug sturen met foto’s en uitleggen wat we die week erop gaan maken. Er zijn dames die zich al hadden opgegeven, maar een vriendelijke vraag dit nogmaals te doen. Met naam, telefoonnummer (voor een Wapp) en e-mailadres.

Ik wil nu meer aandacht geven, vandaar dat de groep niet te groot kan zijn.

Kosten: € 7.50

Dit is voor deze workshop, maar altijd afhankelijk van de materialen die ik mee zal brengen! Soms heb ik een voorstel om iets toe te voegen. Dit is nooit een must, het is alleen om er iets eigens van te maken. Ik leg dat uit in de persoonlijke e-mail.

Noteer deze dagen: 28 Oktober, 11 en 18 November

Het is altijd mogelijk om mij persoonlijk te benaderen als je zelf een groepje samenstelt.

TIP!
In Nederland is mijn ervaring je verjaardag eens anders te vieren: tussen een hapje en drankje een workshop geven, samen met de jarige maak ik dan een leuk plan voor het invullen van een dag (-deel). Vraag mij ernaar, de maanden oktober en november 2015 ben ik hier in Spanje (daarna weer de eerste maanden in 2016).

Adri Petri
A3.Petri@gmail.com
0031 651513931