Beste clubleden,

Onze Nederlandse Vlaamse Ontspannings Club, de NVOC, heeft een ongewoon en moeilijk jaar achter de rug. Gelukkig mochten eind juni de deuren weer open. Zoals gebruikelijk in de zomermaanden werd een aantal activiteiten tijdelijk stopgezet. Onze clubmiddagen echter, werden steeds enthousiast bezocht door de hier aanwezige leden.

Inmiddels is ons bargedeelte aangepast, zodat u in de toekomst uw drankje ook staand of zittend aan de bar kunt gebruiken. Tijdens de verbouwing is ook de akelige verhoging naar de bar verwijderd waardoor het ‘struikelgevaar’ op die plaats is opgelost.

Wel hebben we te maken met een flink aantal restricties als gevolg van de coronamaatregelen. We passen ons aan en organiseren clubmaaltijden en andere activiteiten voor een gelimiteerd aantal leden. Tot nu toe gaat dit erg goed. Zoveel mogelijk maken we gebruik van ons heerlijke terras dat we, indien nodig, kunnen afsluiten met de windschermen en verwarmen met de buitenkachels. Voor onze openluchtactiviteiten, zoals stadswandelingen en uitstapjes met de Bergstappers, is veel belangstelling.

Gelukkig is het licht aan het einde van de coronatunnel in zicht. We kijken dan ook met een positieve blik naar het nieuwe jaar. Uw bestuur en de vrijwilligers staan te trappelen van ongeduld om weer vele leuke evenementen en activiteiten te organiseren. We hopen dat velen van u ons Lustrumfeest in 2021 mee kunnen vieren. Ons buitengewoon levendige en gezellige clubleven moet weer snel in volle omvang terugkeren. Adios 2020, op naar een prachtig nieuw clubjaar!

Om al deze bruisende voornemens te kunnen realiseren, hebben wij onze leden hard nodig. Bij deze dan ook het verzoek om uw contributie voor 2021 te voldoen vóór 31 januari 2021. De contributie bedraagt wederom € 85,– per persoon/jaar.

Vriendelijk verzoek ik u dit bedrag over te maken op rekening van:

NVOC De Lage Landen, nummer: IBAN ES05 0081 0674 6300 0138 6544 bij de SabadellSolbank in Moraira, onder vermelding van uw naam (en zo mogelijk uw lidnummer).

Wilt u de betaling doen vanaf een buitenlandse bankrekening dan dient u de volgende gegevens te gebruiken:

IBAN code: ES05 0081 0674 6300 0138 6544
BIC: BSABESBB

Mocht u contant willen betalen of pinnen dan kan dit op onze clubmiddag, iedere donderdag van 17.00 -19.00 uur. Onze voorkeur gaat uit naar overmaking op onze bankrekening.

Indien de contributie niet vóór 31 januari 2021 is ontvangen dan zijn wij helaas genoodzaakt een verhoging van € 5,- toe te passen in verband met extra werkzaamheden.

Ik hoop u snel weer te kunnen begroeten in ons clubgebouw!

 

Arlette Mol

NVOC DE LAGE LANDEN

Penningmeester

 

We houden ons aan de wettelijke veiligheidsregels en graag het advies aan terugkerende leden: één week geen bezoek aan de club na aankomst.