NVOC Creatief actief

 Het NVOC atelier: Creatief Actief is elke dinsdagmiddag van 14.00-16.30 uur geopend in ons clubgebouw.

Beatrijs, met haar jarenlange ervaring met het werken met stoffen en allerlei andere materialen, wil met haar originele ideeën elke maand iets nieuws brengen. Maar daar heeft ze uw enthousiasme ook bij nodig. Ze zoekt mensen die op artistiek en creatief gebied iets te vertellen hebben. Dat kan variëren van leer bewerken, hout bewerken, haken, borduren, kaarten maken met stof of verf, kettingen en andere sieraden maken, noem maar op.

Ook bijvoorbeeld een bezoek bij iemand thuis om te kijken hoe je kunt leren pottenbakken of  beeldhouwen staat op haar programma. Het zijn allemaal ideeën om met elkaar te delen en uit te werken.

Hopelijk zijn er leden die op een dinsdagmiddag een en ander willen komen vertellen over zijn of haar creatieve hobby. Zo mogelijk kunnen we dan in de weken erna een workshop houden over dat onderwerp. Maar elke dinsdag staan ook de naaimachines gewoon nog altijd klaar om net als in het verleden met stoffen aan de slag te gaan.

Ook als u maar af en toe komt om wat te verstellen of te repareren bent u altijd van harte welkom. Het is dus geen verplichting om iedere week te komen, ofschoon we het wel heel leuk zouden vinden want hoe meer zielen hoe meer vreugde. En bent u bezig met borduren, breien of haken, allemaal gezellige bezigheden om onder het genot van een kopje koffie of thee samen de middag door te brengen en ideeën uit te wisselen.

Er is dus voor elk wat wils, zolang we er met elkaar maar plezier aan beleven en niets moet, maar veel mag en kan!! Het is alleen wel de bedoeling dat u uw eigen materialen e.d. meeneemt.

U kunt u opgeven bij Beatrijs op dinsdagmiddag van 14.00-16.30 uur in ons clubgebouw of nog liever van tevoren op telefoonnummer 0034-667441720, of per email naar pol6186@gmail.com.