NVOC Bridge

KOM BRIDGEN!!!!!!!!!

De ‘O’ van de NVOC staat voor ontspanning en gezelligheid. Bij de NVOC, in het clubgebouw, is tweemaal per week de gelegenheid om in een ontspannen sfeer te bridgen.

  • maandag om 19.00 uur en
  • vrijdag om 14.30 uur 

De bovenstaande aanvangstijden zijn onder voorbehoud. Door omstandigheden kunnen deze wijzigen. Check dit op het moment dat u zich aanmeldt voor de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd wordt de uitslag, die in de computer wordt ingevoerd, bekendgemaakt en per mail aan de deelnemers verzonden. 

Het is noodzakelijk dat u zich uiterlijk de dag voor de betreffende speeldag, via de mail, opgeeft bij Frans van de Steenoven, fransvandesteenoven@hotmail.com. Heeft u geen bridgepartner laat dit dan zo vroeg mogelijk weten aan  Lida Beerepoot, lidaens8@gmail.comAls er een bridgepartner is gevonden is het nog wel nodig dat u zich opgeeft bij Frans van de Steenoven (zie hierboven).

Op de speeldag wordt u uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd verwacht in het clubgebouw. 

Eenmaal per jaar wordt er een bridgereis georganiseerd op een nader te bepalen locatie in Spanje. Tijdens deze reis wordt er natuurlijk gebridged, maar er is ook voldoende gelegenheid voor uitstapjes in de omgeving.

Bridge is een fantastisch kaartspel waar het bieden van een contract en het uitspelen ervan een grote uitdaging is. Om begrijpelijke redenen is het niet voor iedereen makkelijk om de drempel over te gaan om te leren bridgen. Kom eens kijken! Tijdens de clubavond op donderdag zijn er altijd mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over het bridgen.

Wellicht is het mogelijk om bij voldoende animo een cursus te organiseren waarbij u de eerste beginselen van het bridgen worden bijgebracht die u later tijdens de wedstrijden in de praktijk kunt brengen.     

Veel bridgeplezier