Bridge in Almagro, 8 – 12 april 2019

Almagro is een oud stadje in het land van Calatrava, ongeveer 430 km van Moraira en gemakkelijk te bereiken.

Ons hotel is de schitterende Parador van Almagro, een oud klooster midden in het rustige stadje. Alle kamers hebben twee bedden, een wastafel, een douche in een bad met vrij lage instap, een toilet en een bidet. Er is helaas maar één minusvalido. Natuurlijk een restaurant, een bar, een salon om te bridgen en vrij parkeren bij de Parador.

Almagro zelf is al een bezoek waard door het beroemde en idyllische Plaza Mayor. In de onmiddellijke omgeving liggen Valdepenas, Moral de Calatrava, de Castillo van Calatrava la Nueva, de ruïnes van een oude Romeinse nederzetting Oretum en het Parque Nacional de las Tablas de Damiel. En op de heen- of terugreis móét het Parque Natural de las Lagunas de Ruidera langs de N430 bezocht worden.

Er wordt op vier middagen gebridged van 16.30 tot ongeveer 20.00 door 16 – 20 paren. Op maandag- en op donderdagavond is er een gezamenlijk diner. De maaltijden op dinsdag en woensdag zijn voor eigen rekening; elders of in het hotel.

De kosten bedragen 575 euro voor twee op een kamer en 450 euro voor hen die alleen willen slapen.

Voor die kosten hebt u dus vier nachten met ontbijt, twee diners, een drankje in de pauze van het bridgen en één er na, de fooi voor het personeel en de prijsjes.

Dit is de tiende en laatste bridgereis door Els en mij in misschien wel het mooiste hotel.

U kunt zich mondeling of per email opgeven bij Paul van Halteren.

p.van.halteren@planet.nl