Hola Bergstappers,

Zaterdag 5 mei gaan we weer op pad ! De tocht die dag zal in de buurt van Senija zijn maar niet naar het kruis dit keer.  We lopen als we daar in de buurt komen een nieuwe lus waarbij we wel de grot aan kunnen doen.

De zwaarte van de tocht is middelmatig en de duur 2  1/2 tot 3 uur.​  Dit zal de laatste wandeling zijn voor de zomer omdat het in juni vaak al te warm is. Nu er nog van genieten !

Een ieder gaat altijd mee op eigen risico, dat geldt voor alle wandelingen maar toch voelen wij ons in zekere zin verantwoordelijk.

​R​eden waarom we elke deelnemer met klem  aanraden goede, hoge bergschoenen te dragen tijdens de wandelingen.  Als U regelmatig mee gaat is dat zeer zeker een waardevolle  investering !  Neem ook een paar stevige handschoenen mee, bij elke ferreteria te koop.  Die zijn handig  bij het vastpakken van stekelige planten of puntige rotsen.  Dit alles uit voorzorg en als ​”garantie​”​ voor een zorgeloze wandeling!

Voor de afsluitende maaltijd gaan we naar Benissa!

Verzamelen om 9:30 uur naast de benedenste rotonde​s​ in Teulada ​op de P ​bij de “gevangenis”. Opgeven voor ​het ​wandelen en/of ​het ​eten bij Cora Dekkers.

Hartelijke groet,

Frans en Cora