NVOC Padel

Altijd al willen padelen?

Dan is het nu jouw kans om als lid van de NVOC het racket op te pakken en je te meten met, inmiddels vele, andere leden van de NVOC.

Er wordt gespeeld op Solpark in Moraira op:

  • Maandagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur.
  • Donderdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur en van 16.00 uur tot 17.00 uur.

De hierboven genoemde dagen/tijden kunnen wijzigen. De maximale periode van de huur van een baan bedraagt drie maanden. Eventuele wijzigingen worden vroegtijdig door de organisatie van het padel bekendgemaakt

Kosten € 3,25 per persoon per uur. Dit bedrag dient vooraf, bij voorkeur gepast, contant te worden afgerekend.

Je dient uiterlijk 15 minuten voordat je moet padelen aanwezig te zijn zodat je alvast wat kunt opwarmen. Per blok speel je in wisselende samenstelling 2 x een half uur  (2 tegen 2). De indeling bepalen de organisatoren.

Iedereen die zich heeft aangemeld wordt op basis van de voorkeur van een dag en eventueel tijdstip van het betreffende lid toegevoegd aan de groepsapp. Hierin kan je, nadat iedereen is uitgenodigd om te reageren, aangeven of je wilt padelen die week.

Om je aan te melden, voor vragen, opmerkingen, tips etc kan je terecht op het onderstaande e-mailadres:

nvocpadel03724@gmail.com

Het is belangrijk om te weten over welke padelkwaliteit iedereen beschikt. Dit kan uiteenlopen van mensen die beginnen en nog nooit padel hebben gespeeld tot ver gevorderden. Dit betekent dat iedereen voor zichzelf moet aangeven, op basis van de onderstaande ranking, waartoe hij/zij behoort. Bij het opgeven, via de groepsapp, dien je, bij de eerste keer aanmelden, voor jezelf aan te geven waartoe je behoort. Gaandeweg kan je in overleg met de organisatoren op een ander niveau worden ingedeeld.

  1. beginner
  2.  aspirant
  3. gevorderd
  4. ver gevorderd

Voor het padelen geldt een aantal belangrijke zaken waar iedereen rekening mee dient te houden t.w.

Zorg dat je in het bezit bent van:

  • een padelracket en
  • goed schoeisel om te padelen, om zo blessures te vermijden. Padelschoeisel is bijv. door de andere ondergrond niet hetzelfde als tennisschoeisel.

De leden die nog nooit padel hebben gespeeld geven wij het dringende advies om eerst een aantal lessen te volgen bij een pro. Als er meerdere mensen zijn die dit willen doen is het misschien mogelijk om met een groep les te nemen. Hierin willen wij  helpen en vragen dan ook degenen die hier gebruik van willen maken dit kenbaar te maken aan ons.

De organisatie van het padel is in handen van: Pieter, Lilian, Marike en Adriaan.

Tot slot moeten we iedereen die mee doet aan het padelen er op wijzen dat men dit volledig voor zijn/haar eigen risico doet.