Momenteel bereid ik een informele Kerstsamenzang / mini-Kerst-concertje voor in mijn huis (binnen) op zaterdagmiddag 12 en/of zondagmiddag 13 december. Geen Momentos de Musica concert, Nederlandse zanglustigen uit Benidorm, Moraira, Javea en Denia zingen met elkaar bekende kerstliederen (vnl. Nederlandse) en luiden met elkaar de kerstperiode. Onder het genot van krenten-/oliebollen, kerst-spijsbrood met roomboter en poedersuiker. Onder begeleiding van vleugel en digitaal kerkorgel, dwarsfluit en een zangsolist. Er zullen ook enkele solowerken vocaal en instrumentaal worden uitgevoerd.

Om 14 uur inloop met drankjes, muziek en zang van 14:30-15:30 uur, van 15:30-17 uur glühwein, wijn, bier, koffie, thee, fris, met krenten-/oliebollen en kerst-spijsbrood met roomboter en poedersuiker. Iedereen kan voor donker weer thuis zijn.

Ik kan max. 50 gasten binnen plaatsen rond vleugel en orgel en musici. In de grote overdekte en afsluitbare en te verwarmen patio kunnen 50 gasten goed toeven; bij mooi weer food & drinks ook buiten.

De prijs zal ca. € 15 bedragen om de kosten, musici en alle food & drinks met bijbehorende organisatie te dekken.

Indien u serieus (maar nog geen betalingsverplichting!) van plan bent te komen, wilt u zich dan uiterlijk deze week vrijblijvend aanmelden door reply van deze email, onder vermelding van voorkeur voor zaterdag 12 december en/of zondag 13 december. Na inventarisatie van de aanmeldingen krijgt u uiterlijk zondag 29 november bericht of zaterdag 12 december en/of zondag 13 december doorgaat(n). Dan zullen ook de meewerkende musici bekend zijn, het programma en definitieve prijs.

Ik zie uw aanmeldingen gaarne zsm tegemoet,

mvg, Peter Neeteson

ncmneeteson@gmail.com

Calle de Mila 15-17, 03738 Javea/Xabia

00 34 6 34 97 96 20